Direktlänk till inlägg 14 maj 2013

London dag 5

Av AnnCharlott - 14 maj 2013 20:04

Ja, fem dagar går fort när man har trevligt. I dag är det redan dax för hemresa & att få möjlighet att planera & laga god & nyttig mat är nog det jag ser fram mest emot. Jag kan ju inte ens med bästa vilja säga att maten varit en upplevelse, ja det skulle väl vara pizzan första kvällen som innehöll bla pesto & getost.


En lagom förmiddagsaktivitet var en stilla promenad genom Hyde Park till Albert Hall & en guidad visning. Det var väldigt trevligt för guiden tyckte verkligen om sitt jobb & var stolt över sin arbetsplats.


På kvällen skiljdes vi från O som flög mot Gardemoen & vi andra tre mot Kastrup.

Vi var eniga - det är inte frågan om OM utan snarare NÄR vi kan få möjlighet att åka tillbaka.


     

Tack för denna gången!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCharlott - 29 juli 2017 21:54


Krämig pasta med kyckling,champinjoner & dijonsenap   Detta är ett recept från ELLE mat & vin & kocken Daniel Lakatosz   4 port 1 silverlök 2 vitlöksklyftor 10 champinjoner 5 gröna sparris 2 msk neutral olja 50 g smör 1 dl creme...

Av AnnCharlott - 29 juli 2017 21:37


    Ja men detta är både enkelt & gott     2 bananer 2 avokado 4 tsk kakao några droppar citron mjölk till lagom konsistens Kör ala ingredienser i en mixer, häll upp i glas, dekorera med valfria bär & njut   ...

Av AnnCharlott - 29 juli 2017 21:18


Ugnsbakad lax med picklad rödlök, bönröra & yoghurtsås   Jag började med att gnida in laxfileerna med en kryddblandning som jag gjort sedan tidigare (bla bestående av chili,smoked paprika & kummin ...) Ugnsbaka på 200 grader i ca 25 min beroend...

Av AnnCharlott - 29 juli 2017 21:01


I veckan som gått har jag/vi varit med i en utmaning där man skulle utmana sig själv i köket & laga två nya recept . Det har blivit några nya rätter som jag tänkte dela med mig av.   Zucchini & halloumiplättar   2 st zucchihi 1 pkt hallou...

Av AnnCharlott - 6 augusti 2016 22:53


Varit ute i vår lilla odlingslåda i skördat persilja. Detta året blev den verkligen fin, tänkte klippa ner & förvara i frysen för att kunna använda av den till hösten.     ...

Presentation

HAPPINESS
IS NOT A
DESTINATION
IT IS A
WAY
OF LIFE

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Recept

Träning!

  Jag ska vara med i tjejemilen 2012!:)

Träning


Ovido - Quiz & Flashcards